ÖZEL ANKARA ABC ANAOKULU ERKEN KAYIT VE KAYIT KOŞULLARI

• Özel Ankara ABC Anaokulu Göksu Kampüs ve Batıkent Şubesine kayıt alınacak öğrenciler için; Eylül ayı sonu itibariyle 36 ayını dolduran ve 71 ayından gün almış; 3 - 4 ve 5 yaş ilkokula hazırlık gruplarındaki öğrenciler anaokuluna kabul edilir.

• Anaokullarına kayıt kabul öncesinde, veli ve öğrenciyle ön görüşme yapılır. Yapılan kayıt görüşmesinin ardından aday öğrencinin kaydının gerçekleşmesi için öncelikle PDR Biriminden randevu alınır.

• Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi; önce öğrenci ile bireysel, sonrasında velisi eşliğinde görüşme yapar.

• Okul tarafından oluşturulan öğrencinin gelişim alanlarını değerlendiren envanterler okul rehber öğretmeni eşliğinde aday öğrenciye uygulanarak öğrencinin hazır bulunuşluluğu değerlendirilir.

• Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi tarafından değerlendirme sonucu okul yönetimi ve öğrenci velisi ile paylaşılarak kayıt işlemleri gerçekleştirilir.