"EĞİTİM ABC İLE BAŞLAR”

ABC OKULLARINA HOŞ GELDİNİZ

Özel Ankara ABC Okulları Anaokulu-İlkokul-Ortaokul-Fen ve Anadolu Lisesi okul türlerinde eğitim öğretim hizmeti vermektedir. Bu yıl eğitim öğretim faaliyetlerinde 18.yılını tamamlayacak olan okulumuz, Ocak 2020 tarihinde lise kısmında IB DP, Ağustos 2020 tarihinde anaokulu ve ilkokul kısmında IB PYP programlarını uygulamak üzere yetkilendirilmiş olup dünya okulu olmaya hak kazanmıştır. Aynı zamanda okulumuz 2023 Haziran ayında Uluslararası okullar birliğine (CIS) üye okul olma hakkı kazanmıştır.2006 yılından bu yana devam eden eğitim tecrübemize güvenip çocuklarını bize emanet eden velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz, tüm çalışanlarımız ve ABC meşalesini daima ileriye taşıyan öğrencilerimizle büyük bir aileyiz... Akademik başarılarıyla göğsümüzü kabartan; sanat ve spor alanlarında gösterdikleri başarılarla Ankara, Türkiye ve Dünya’da ABC Okullarını onurlandıran öğrencilerimizin arasına katılabilmeniz amacıyla, 17 Şubat 2024 tarihinde okulumuzda 4 ve 8.sınıf seviyelerinde "Öğrenci Kabul ve Bursluluk Sınavı" yapılacaktır. ABC’ li olmak için sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

ABC’ li olmak için sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.