"EĞİTİM ABC İLE BAŞLAR”

ABC OKULLARINA HOŞ GELDİNİZ

Özel Ankara ABC Okulları Anaokulu-İlkokul-Ortaokul-Fen ve Anadolu Lisesi okul türlerinde eğitim öğretim hizmeti vermektedir. Okulumuz, Eylül 2018 tarihinde IB Dünya Okulu olma yolunda ilk adım olan "Candidate School" (Aday Okul ) olmaya hak kazanmıştır.

2006 yılından bu yana devam eden eğitim tecrübemize güvenip çocuklarını bize emanet eden velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz, tüm çalışanlarımız ve ABC meşalesini daima ileriye taşıyan öğrencilerimizle büyük bir aileyiz...

Akademik başarılarıyla göğsümüzü kabartan; sanat ve spor alanlarında gösterdikleri başarılarla Ankara, Türkiye ve Dünya’da ABC Okullarını onurlandıran öğrencilerimizin arasına katılabilmeniz amacıyla 22 Şubat 2020 tarihinde, okulumuzda "Öğrenci Seçme ve Bursluluk Sınavı" yapılacaktır.

ABC’ li olmak için sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.